Atlasz S-B Kft.

A védelem új generációja

Cégismertető

Jelenlegi megbízásaink a logisztikai központok, valamint termelő, gyártó cégek, és önkormányzati területről származnak.

Társaságunk székhelye Budapesten található, de annak érdekében, hogy megbízóinkkal való kapcsolattartás és a foglalkoztatottakkal történő személyes kapcsolattartásban napra késszek legyünk, Győrben is működtetünk igazgatóságot, ami mára Cégünk központjává nőtte ki magát.

Az Atlasz S-B Kft. alapítója a Hazai piacon megjelenő vagyonvédelemmel egy időben kezdte a vagyonvédelem sajátosságait elsajátítatni.

Ez alatt az idő alatt a személyvédelem, rendezvények biztosítása, képzési tematikák elkészítése képzések megtartása mellet, a Magyarországon megjelent áruházláncok vagyonvédelmének kialakításában is szerepet, vállat, mi közben a hazai piacvezető vagyonvédelmi cég területi igazgatójaként dolgozott, majd ezt követően alapította meg saját cégét az Atlasz S-B Kft.

Az Atlasz S-B Kft. üzletpolitikája

Az Atlasz S-B Kft tevékenységi köre és működési területe értelemszerűen a mindenkori üzletpolitikai célkitűzéseinknek alárendelve került meghatározásra. Működésünk első két évében 2010-2012-ben alapvető célkitűzésünk az volt, hogy cégünket a piac szereplőivel az ország egész területén megismertessük és a bevezetést követen piaci

jelenlétünket tartósan megszilárdítsuk. Annak érdekében, hogy célkitűzéseink megvalósuljanak, a vagyonvédelemben eltöltött egy évtizedes szakmai tapasztalatainkra alapozva felismertük , és alkalmaztuk azt a tényt, hogy megbízóinknak illetve leendő partnereinknek, egy komplex, teljes körű szolgáltatást kell nyújtani amivel ÉRTÉKET teremtünk.

Az élőerős szolgáltatásunkat bővítettük a biztonságtechnika teljes palettájával a tervezéstől a kivitelezésen át a karbantartásig. Ezután került sor a további alapszolgáltatás bővítésére járőrellenőrző rendszerek telepítése amit minden Megbízónknál GRATIS  biztosítunk, rendezvények biztosítása illetve visszatérő AUDITÁLÁSOK  elvégzése. 

2010-ben kitűzött terveinket rekordidő alatt teljesítettük, amit nagyrészt annak a jogkövető üzleti és foglalkoztatási magatartásnak köszönhetünk, amit a Megbízói oldalon is egyre többen kezdenek értékelni, és annak betartatását megkövetelni. Megítélésünk szerint 2010-ben helyesen jelöltük ki az irányvonalakat pl.(alvállalkozói láncolatok ki iktatása)és ennek köszönheten a mai napig nem kényszerültünk jelentős változtatásokra. Úgy gondoljuk, hogy egy olyan bizalmi partneri kapcsolatban mint a vagyonvédelmi szolgáltatás bármelyik ágazatában felellőségünk, hogy a leendő és a meglévő partnereink sértetlenségét, biztosítjuk jogkövető magatartásunkkal. Üzletpolitikai filozófiánk dönt eleme a mai napig változatlanul az, hogy kizárólag hosszú távú partner és munkakapcsolat kialakítására törekszünk Megbízóinkkal.

Ebből adódik természetesen az is, hogy az Atlasz S-B Kft. jelenlegi fejlettségi stádiumában már nemcsak kiválasztott biztonságszolgálati cégként funkcionálunk, hanem mi is tudatosan célirányozzuk és választjuk, meg a potenciális Megrendelők köréből leendő partnereinket. 

A magyarországi vagyonvédelmi cégek körében talán specifikusnak számít, hogy az Atlasz S-B Kft vezetősége egyúttal a teljes tulajdonosi kör alkotja.


További információk:

Atlasz S-B Kft.

atlaszkft@atlaszsb.hu