Atlasz S-B Kft.

A védelem új generációja

IP alapú videós rendszerek

Elsőrendű feladatként Cégünk az IP alapú vidós rendszerek tervezését, és kivitelezését tűzte ki célul, tekintettel ezen technológia fejlődési mechanizmusára. Ezen cél elérése érdekében külön specializálódtunk a nagytávolságú vezeték nélküli jelátviteli eszközök használatára, teknitettel a megbízók igényeire, valamit az egyes munkaterületek sajátosságaira, amelyek méreteik, illetve elosztásuk miatt a hagyományos kábeles kiépítésre alkalmatlanok, vagy gazdaságtalan lenne.

Ezen területen belül minden specifikus szolgáltatás megtalálható a palettánkon, a rendszámfelismerés, és minden egyéb azonosítási forma.

Az digitális rendszerek mellett az analóg CCTV a költséghatékonysága miatt szintén keresett szolgáltatás, amely területen szintén állunk a megrendelők szolgálatára.

Beléptető rendszerek

A vállalati szférában ez a típusú technikai eszközrendszer túlnyomó részben az irodaházak, és a nagyobb ipari létesítmények sajátossága. A beléptető rendszer elsődleges feladata a nem kívánatos személyek kiszűrése a területről, valamint ezután a jogos személyek nyomonkövetése a létesítményen belül. Az azonosítás manapság egyre többféleképpen történhet, kezdve a jól ismert kártyás rendszertől, az arcfelismerésig. Ezek az eszközök modern formatervezésüknek köszönhetően a feladat ellátása mellett, egy irodaház dísze is lehet egyben.

Behatolás jelző rendszerek

A technika piacán mára már szinte alapvetőnek számító berendezések a riasztó rendszerek. Természeteses távfelügyelettel a háttérben van igazán értelme az ilyen eszközök telepítésének. Szervzetünk elsősorban a Paradox gyártótól származó rendszereket telepíti, ebben partnerünk a POWER Biztonságtechnika, náluk megtekinthető minden eszköz, amely elérhető a piacon.


Természetesen minél többféle rendszer működik egymás mellett, annál nagyobb biztonságot nyújtanak a nem kívánatos események bekövetkezése ellen. A legelterjettebb, a behatolás jelző kombinálása a CCTV rendszerekkel, mert így ha betörés történik lehetőség van visszanézni, hogy pontosan mi is történt a területen.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem keressen minket bizalommal, válaszolunk minden felmerülő kérdésére!

atlaszkft@atlaszsb.hu

Simon László: +36 20 39 59552    laszlo.simon@atlaszsb.hu

Burdi Szabolcs: +36 20 59 20802   szabolcs.burdi@atlaszsb.hu